Henk van Lambalgen

The Full Monty was voor mij een geweldige ervaring. Zoekende naar mijn eigen ik, persoonlijk (altijd) en fotografisch, heb ik grote stappen gemaakt. TFM heeft mij in doen zien dat ik het bij mezelf moet zoeken. Ontwikkeling op fotografisch vlak betekent ontwikkelen op persoonlijk vlak. Angsten, vooroordelen, invullen, aannames en aangeleerde barrières kwamen tijdens de workshop aan de oppervlakte. Zelf ben ik erg van het psychologische en persoonlijke, ook bij mijn bruidsparen. Ik ben nog opener en vrijer geworden dan ik al was en dat krijg ik ook terug van mijn bruidsparen. Dat komt weer terug in mijn fotografie en is mijns inziens nodig om (journalistieke) trouwfotografie te bedrijven. Journalistieke fotografie heeft ook meer inhoud gekregen. Het is meer dan achter het bruidspaar aanlopen en de dag vastleggen zoals hij is. Nu weet ik hoe het echt moet en kan ik aan de slag…
Het was een mooi traject met een goede kennismakingsdag en waardevolle terugkomdag. Met leuke voorbereidende opdrachten en goede begeleiding. Genoeg persoonlijke aandacht en een mooie afwisseling van fotograferen en persoonlijke zaken. The Full Monty heeft mij en mijn fotografie echt naar een hoger niveau getild. Heel erg bedankt voor deze mooie ervaring!

www.henkvanlambalgen.com

  • Henk van Lambalgen
  • Henk van Lambalgen
  • Henk van Lambalgen